Reconditionering van uw lederen interieur

Bij NJ CarCure hebben wij ons gespecialiseerd in het opknappen van uw lederen interieur.

Leder is een duurzaam en kostbaar materiaal dat het verdient om met zorg en respect behandelt te worden. Het is dan ook belangrijk om uw leder proper en gevoed te houden om verwering af te remmen of zelfs tegen te gaan. Anderzijds kunnen instapschade en slijtage die zich toch voordoen in vele gevallen worden herstelt door middel van het herkleuren van uw lederen zetels, panelen, middenconsole, etc... Met deze relatief kleine ingreep geeft u uw lederen interieur als het ware een tweede leven. Een lederen interieur geeft aan uw wagen meteen een meer luxueuze uitstraling en de staat hiervan speelt dus uiteraard een belangrijke rol in de totale uitstraling van uw wagen.

Voor de fans van een sportieve uitstraling en de durvers onder jullie, is ook een volledige, gepersonaliseerde kleursverandering van uw interieur mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van accenten door sommige delen van uw lederen interieur in een tweede kleur te laten uitvoeren of een volledige herkleuring als bij de aankoop van de wagen, net dat ene kleurtje dat u voor ogen had, niet beschikbaar was.  Aangezien u voor het laten overtrekken van een lederen interieur om hetzelfde effect te bekomen, al snel enkele duizenden euro's mag neertellen, en uw originele interieur vaak nog in uitmuntende of veel te goede staat is om dit al te vervangen, kan deze reconditionering een ideale oplossing bieden. En wat ook leuk is, deze behandeling beperkt zich niet tot enkel het interieur van een wagen maar denk bijvoorbeeld ook aan een jas, handtas, salon, ... 

Wij kunnen u garanderen dat deze reconditionering van uw leder, mits juist onderhoud, kleurvast is en u hoeft dus niet bang te zijn dat deze zou afgaan op uw kleding. Ook een belangrijk pluspunt van de materialen die wij gebruiken, is dat deze een natuurlijke uitstraling blijven behouden en soepel blijven aanvoelen. Dus niet de plastiek- ervaring die u bij de andere producten die op de markt zijn tegen komt. Bij projecten waarbij het volledige interieur van uw wagen gepersonalieerd dient te worden, wordt uw volledige interieur gedemonteerd om u het beste resultaat te kunnen garandaren en zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele lak die elders in uw interieur terecht komt waar deze niet hoort te zijn.

Voor deze behandelingen wordt bij ons uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige, vooruitstrevende kwaliteitsproducten die door ons persoonlijk aan een voorafgaande kwaliteitskeuring zijn onderworpen.

 

Bij interesse of voor meer  info neemt u gerust contact met ons op. Compleet vrijblijvend uiteraard. Dit kan via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: 0491/ 97.70.49